Translate

zondag 10 april 2016

Nieuwe start

Een nieuw trimester, een nieuwe start, een nieuwe kleuter, een nieuw seizoen. De paasvakantie zit erop, voor Juf was die niet zo rustig als ze graag had gewild. Het schudden en beven vanbinnen sleepte aan. Maar kijk, het zonnetje schijnt, de lente kruipt overal naar binnen en de plantjes schieten uit de grond. Tijd om wakker te worden dus, en stilaan alles weer op te nemen. 

Juf is al even bezig thuis. Ons komende mini-projectje over Magritte voorbereiden, de komst van Malak afspreken met haar mama, en afspraken maken met andere juffen voor de weken die komen. Morgenvroeg de trein weer op, de metro in, de gewone weg naar Sint-Jans-Molenbeek. Mama's en papa's terugzien, maar vooral alle kleuters. Fijn! 

In de vakantie ging Juf ook even langs op school, wat opruimen, maar de hartjes, die zijn blijven hangen. Liefde kan je immers altijd wel gebruiken, ook zonder moeilijke dagen. En als alles wat meewil, maken we er nog een heel fijn trimester van, vooraleer onze oudste kleuters rupsjes worden! Nog een fijne zondag iedereen en tot morgen!
Juf

Geen opmerkingen:

Een reactie posten