Translate

Wie zijn we?


 Adam is ons nieuwste Tovenaartje! Vrijdag kwam hij voor de eerste keer naar de klas, en na wat traantjes zette hij zich aan het spelen met de knikkerbaan. Fijn!Issam kwam er ook bij, na de kerstvakantie, en op 29 januari verwachten we Adam!Na de herfstvakantie kwam ze ons vervoegen, ons Zana, en ze voelde zich snel al helemaal in haar nopjes en thuis in ons Toverklasje!

Herfstvakantie 2015

 
Begin mei 2015


8 mei, Suzanne's laatste schooldag, dus toch nog even een groepsfoto mèt ! (Wie vindt de verstekeling? ;-) )


Januari 2015

Fayssal, Lola en Efe maken hun intrede. We zijn nu met 18 peuters en kleuters!

September-Oktober 2014-2015


Rania, Emin, Youssef, Ismail, Suzanne, Jana, Firdaous, Yunna en Charlie  begonnen op 1 september als 'oudgedienden' aan hun eerste kleuterklas. Yanis, Yasmine, Quinn en Aaron kwamen erbij en we waren dus met 13. 
Op maandag 3 november komen Gabriel en Ethan mee in ons klasje. Dan zijn we met 9 eerste kleuterklassers en 6 onthaalklassers. Een mooie mix! Schooljaar 2013-2014Van dit groepje oudste kleuters nemen we afscheid: Bilale, Viou, Mila, Norah, Viktor, Aiman, Mohamed Wali, Lexie, Adama en Carlos stappen over naar de oudste kleuters!
Maar kijk: de opvolging is verzekerd: Firdaous, Jana, Suzanne, Yunna, Rania, Ismail, Charlie, Youssef, Emin en Ibrahim nemen de fakkel over. Samen met enkele nieuwe nieuwere nieuwste peuters die in september dit groepje komen vervoegen!

Yunna en Charlie zijn onze laatste onthaalklassertjes voor dit schooljaar. Ze kwamen na de paasvakantie voor het eerst de klas binnen en zijn het intussen al aardig gewoon. Fijn, zo is ons klasje compleet!
Dit groepje onthaalklassers wordt in september de eerste kleuterklas (plus 2 :-) )
Firdaous, Emin, Ibrahim, Youssef, Jana, Suzanne, Rania en Ismail.
Na de krokusvakantie waren we plots met 18: Jana en Rania kwamen erbij in ons klasje! Ze hadden een fijne eerste schoolweek! Welkom allebei!

Kijk, hier staan we op een mooie rij: we zetten onszelf van de grootste (van gestalte) naar de kleinste.


En we kregen er net na de kerstvakantie ook nog twee tovenaartjes bij: Ismail en Ibrahim, die op maandag nog wat boos keken maar tegen woensdag en donderdag al aardig waren ontdooid en mee plezier maakten!
Dat was maandag en nu donderdag: zie je het verschil? Joepie!

En vlak voor de kerstvakantie kwam ook Youssef naar de klas. Hij voelde zich al heel snel thuis! Welkom!
Kijk ons hier zitten blinken, allemaal met onze Pietenmuts op! 
Van links naar rechts:
Adama, Viou, Firdaous, Mohamed Wali, Emin, Mila, Aicha, Lexie, Bilal en Aiman
op de grond: Viktor, Carlos, Norah en Suzanne.Na drie weken school heeft iedereen al aardig zijn of haar weg gevonden. 


Suzanne


Viou


Emin


Bilal


Aicha


Mila


Adama


Mohamed Wali


Viktor


Lexie


Aiman


NorahCarlosIn de grote vakantie waren Bilal, Aiman en Lexie jarig. Ze werden alledrie 3 jaar. En dat gaan we vieren natuurlijk: op vrijdag 6 september is het driedubbelverjaardagsfeest in onze klas!

Hier komen in september de foto's van mijn heksjes en tovenaars! De meesten zaten vorig schooljaar al bij me, in de onthaalklas, maar nu is het dus een 'dubbel klasje' en hebben we ook die grote eerstekleuterklassers nog bij ons. Hier zijn in elk geval al Viou, Lexie, Aiman, Bilal, Mohamed Wali, Carlos, Viktor, Mila, Norah en juf Amina!
2 opmerkingen:

  1. Ik heb je blog net gevonden en wil hem heel graag gaan volgen. Ik werk op een peuterspeelzaal in Nederland en zie ontzettend veel goede ideeën hier! Super leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hey Kaatje, da's heel fijn! hebben jullie ook een blog of zo? Dan kan ik ook eens een kijkje nemen. Waar in Nederland zitten jullie? groetjes, kris

      Verwijderen