Translate

zaterdag 18 januari 2014


Klasdoorbrekend werken... 

Elke maandag en vrijdag, tussen 10u30 en 11u30 gaat de deur tussen het Kabouterklasje en het Toverklasje wagenwijd open. Er is dan een aanbod bij juf Nele en een aanbod bij juf Kris. En ook de speelhoeken in beide klasjes zijn dan allemaal open voor iedereen. De kleuters en peuters kunnen dus van de ene klas naar de andere en weer terug. Soms maken ze een werkje in de ene klas en gaan dan in de andere nog puzzelen,... het speelgoed, de juffen, de hoekjes, de boeken, de puzzels en auto's,... zijn in de twee klassen immers niet helemaal hetzelfde en dat is leuk: eens op een ander plekje, met andere kinderen, en wat meer ruimte om te zoeken en te kiezen.



Je ziet het al op de foto's. De ene speelt alleen, de andere gaat samen met een kleuter uit de andere klas samenwerken of -spelen.


Of gewoon in de andere klas met een vriendje uit je eigen klas gaan puzzelen. Gewoon al de omgeving die anders is, nodigt uit. Voor iedereen. Neem ook maar eens een kijkje op de blog van het Kabouterklasje, want daar staan ook foto's op van deze leuke uurtjes!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten