Translate

zondag 29 november 2015

Het leven in de klas zoals het hoort te zijn...We sloten de Voorleesweek uiteindelijk toch nog leuk af, met mama Malika die voor kwam lezen uit Heksje Mimi mist haar vriendje. 

En nadien gingen we weer helemaal als vanouds vanalles doen. Vooral dat maken van boeken... de tape is er bijna door, dus Sint zal dringend nieuwe moeten brengen en misschien nog een extra afroller ook... Iets voor in onze brief van de klas! 
Maar we ontdekten ook iets anders: 'waaieren'. Is dat al een voorloper van 'de Sint staat de zwaaien en de vlaggen op de stoomboot wapperen'? In elk geval werden er plots vlinders geknutseld, waarmee we konden zwieren en wuiven. Superleuk!
Britney knipte een kleurblad in twee, kleefde het omgekeerd weer aan elkaar en voila, alweer een waaier geboren zie!

Zana is een beetje verliefd op Jufs' leuke zeteltje en op dat geweldige boekenrek. Gewoon wat uitrusten, nu en dan, dat hoort er ook bij.


Lola maakte samen met nog enkele andere kleuters een hoop werkjes, tekeningen,... voor de Gouden Brievenbus van Sinterklaas!
en Gabriël zooooo trots op zijn vloerpuzzel die hij helemaal alleen maakte!
Na al dat geweld en die heisa was het een geluk dat we weer gewoon in ons klasje konden, en kijk, we ontdekken hoe leuk het is om elkaar te helpen! Geen opmerkingen:

Een reactie posten